Gegants i arbre de Nadal a Santa Coloma de Queralt

Santa Coloma de Queralt dona el tret de sortida a Nadal amb l'encesa de llums

El Mercat de Nadal es va tancar, a les 20.00 h del vespre amb un concert a càrrec del grup Leitmotiv

Santa Coloma de Queralt ja ha donat el tret de sortida a les festes de Nadal. El passat dissabte dia 4 de desembre, es va encendre la il·luminació nadalenca. Ho va fer després d’una gran jornada a la plaça Major, acompanyada de fred però bon temps.

Durant tot el dia, fins a 45 parades es van instal·lar al centre del municipi amb gran varietat de productes. Alimentació, estampes nadalenques, llibres antics o també entitats explicant els seus projectes.

Com l’any passat, a la plaça Major  s’ha col·locat un gran arbre de Nadal, que també es va il·luminar en l’acte de dissabte. En concret, va ser a la tarda, després que els gegants  de Santa Coloma sortissin en cercavila. Ho van fer des del casal fins a la plaça i un cop allí van procedir a l’encesa de la il·luminació de les festes.

A més, durant el matí es van pintar les cares dels infants que ho desitgessin, una activitat a càrrec de l’Ona Claver. També va haver-hi una breu actuació de l’Orfeó de Santa Coloma de cançons tradicionals d’aquesta època de l’any.

El Mercat de Nadal es va tancar, a les 20.00 h del vespre amb un concert a càrrec del grup Leitmotiv i també d’un correfoc protagonitzat per la colla local, els  Diables Keresus.

Des de l’Ajuntament de Santa Coloma es fa una valoració molt positiva de la jornada. S'espera que aquesta il·luminació nadalenca serveixi d’incentiu als veïns del municipi per fer les compres de Nadal als comerços de la vila.