Persones al festival Maig

Edició rècord: Més de 1100 persones al Festival Maig de Santa Coloma de Queralt

Entre el divendres 27 i dissabte 28 de maig es van dur a terme una desena de concerts

El Festival MAIG  de Santa Coloma de Queralt tanca la seva novena edició amb una xifra rècord assolida. Més de  1.100 persones  van assistir a la desena de concerts que es van celebrar entre el divendres 27 i dissabte 28 de maig. El que va començar l’any 2014 com un petit festival organitzat per una colla d’amics sense massa aspiracions, s’ha convertit en un punt de trobada obligatòria pels amants de la música d’aquest territori de la Catalunya interior.

En aquesta edició, Ramon Mirabet va decidir unir-se a la zona de públic i cantar a capella al centre d’una rotllana formada pels centenars d’espectadors embadalits amb aquelles notes. Va ser un dels moments màgics d’aquesta edició del festival. Com també ho va ser escoltar a Mishima cantar “si vols que surti el Sol, abans s’haurà de fer de nit” mentre el Sol es ponia a l’horitzó o el castell de focs que va encendre encara més la nit mentre punxava Te Jodes y Bailas DJ, director i ànima del Festival MAIG.

El Festival MAIG ha aconseguit convertir-se en un esdeveniment que deixa empremta en tots els seus assistents. Per alguns dels més petits potser és el seu primer concert. Pels joves, una ocasió magnífica per portar els amics de fora i mostrar-los les meravellés del poble on viuen. Pels més grans, un dia perfecte per trobar-se amb els amics i recordar vells i bells temps. I pels artistes, una oportunitat de tocar en un escenari idíl·lic, envoltat de camps de blat i un públic entregat.

Enguany, el Festival MAIG va comptar amb divuit hores de programació, amb Ramon Mirabet, Guineu, Urfabrique i Breathdeep Dj’s divendres i Mishima, Twin, Renaldo&Clara, Anabel Lee, Te Jodes y Bailas DJ i Nahoomie  dissabte el festival que sempre dona veu diversos gèneres musicals.

Després de dos dies molt intensos, el director del festival,  Jordi Aldomà, reconeix que s’han superat  les  expectatives que hi havia abans de començar. «Tot ha anat rodat, i no podem fer altra cosa que agrair la predisposició de tots els artistes, els col·laboradors que ens han ajudat i als patrocinadors que ens han donat el suport per poder fer realitat aquesta magnífica novena edició del Festival MAIG. Però sobretot, volem donar les gràcies a tot el públic que ha vingut, sense ells això no tindria sentit», explica.