Botiga del sindicat de Montblanc

Fet a la Conca assumeix la gestió de la botiga del Sindicat de Vinyaters de Montblanc

Fet a la Conca és una cooperativa formada per disset socis de la comarca

La cooperativa de productors i elaboradors de productes agroalimentaris Fet a la Conca assumeix, des del passat dissabte dia 14 de gener, la gestió de la botiga emplaçada al Sindicat de Vinyaters de Montblanc. D'aquesta manera, Fet a la Conca pren el relleu a la Cooperativa de Sarral, que durant els darrers anys ha dut a terme la gestió d’aquest espai municipal amb molta cura i professionalitat apunta l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu.

Fet a la Conca, una cooperativa formada per disset socis de la Conca de Barberà, va ser fundada l’any 2018 amb la «voluntat de promoure la producció agroalimentària de la Conca de Barberà i, a la vegada, donar a conèixer la nostra comarca com a territori destacat en el marc del cultiu, la producció i la comercialització de productes agraris de gran qualitat» apunta Joan Cartanyà, president de Fet a la Conca.

En l’actualitat Fet a la Conca disposa d’una botiga física emplaçada en el conjunt del  monestir de Santa Maria de Poblet i també comercialitza els seus productes a través de la seva pàgina web https://fetalaconca.cat . «Feia temps que buscàvem instal·lar-nos a Montblanc, però la pandèmia va fer que el projecte s’aturés. Ara estem molt contents per fixar la nostra activitat a Montblanc, una tasca que compartirem amb l’altre botiga física situada a Poblet» apunta Cartanyà. 

A la botiga del Sindicat de Vinyaters de Montblanc s’hi comercialitzaran  vins, caves, licors, vermuts, cerveses, pastisseria, formatges, vinagres, olis, melmelades, olives, condiments, embotits, mel, fruits secs, tòfona i safrà elaborats i produïts a la Conca de Barberà. En el decurs dels propers mesos Fet a la Conca traspassarà les oficines i magatzem a la seu del Sindicat “volen agrair a Concactiva i també al Consell Comarcal de la Conca l’ajut i el suport rebut des del 2018” diu Joan Cartanyà mentre recorda que, actualment i des de la creació de la Cooperativa aquesta ha estat emplaçada a les oficines de Concactiva.