Assistents a la roda de premsa

L'Espluga de Francolí presenta la 5a Fira de la Cervesa Artesana i dels elaboradors locals

Enguany es celebrarà el dissabte 25 de setembre al jardí de l’Hostal del Senglar

L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí i els elaboradors locals presenten la 5a edició de la  Fira Cervesa Artesana i el producte local. Aquest esdeveniment pretén que el públic assistent pugui gaudir del maridatge dels productes elaborats a l’Espluga amb cervesa artesana.

En el nou context de la Covid-19,  elaboradors  i Ajuntament han optat per un format acotat que permeti gaudir amb seguretat d’aquest esdeveniment firal. S'adaptarà l’espai i el funcionament a la normativa actual, que recomana restringir la capacitat de les taules i la lliure interacció del públic.

La regidoria de Comerç després de reformular l’edició passada, emprèn de nou el compromís de mantenir un esdeveniment a l’agenda festiva del municipi. Seguint apostant pels productors  de proximitat i bastint una proposta ajustada a les condicions actuals.

Els productors locals

Hi participen tres elaboradors locals implicats, Glòria Xarcuters, Forn de Pa de Cal Tullet i la Carnisseria Mariquinyo. També tres cerveseries, Cerveses Boixets, Cerveses de Ponent i Cerveses Clandestines, que oferiran diversitat de productes per al maridatge. Com a novetat, en una implicació més àmplia del comerç local, també hi haurà present un estand de la Llibreria i Papereria Índex. Durant la tarda presentarà un espai amb llibres especialitzats sobre cervesa.

L’esdeveniment comptarà amb música en viu en diversos formats i espai per al maridatge. En concret, hi ha prevista l’actuació del grup de música tradicional amb tocs celtes El Pony Pisador i l’actuació de tres discjòqueis locals, Club 8.. El recinte comptarà amb un aforament limitat i un accés obert segons capacitat i ocupació de l'espai en cada franja horària.

Les inscripcions i venda d’entrades es realitzaran a l’entrada en un espai de taquilla. Amb un preu de 2 euros es podrà adquirir un got i realitzar la inscripció. L’horari de la fira com en edicions anteriors, serà de 12.00 h a 15.00 h del migdia i de les 19.00 h de la tarda a les 12.00 h de nit.