Arriba la Fira de Cervesa Artesana de l'Espluga de Francolí

La 2a edició de la fira se celebrarà el pròxim 29 de setembre a la plaça i el carrer del Castell

Ja està tot a punt per a la celebració de la 2a edició de la Fira de la Cervesa Artesana de l'Espluga de Francolí, la qual tindrà lloc el pròxim 29 de setembre i ocuparà la plaça i el carrer del Castell. Per a aquesta segona edició, la fira compta amb, a més de les cerveses artesanes; foodtrucks, paradetes de pastissers, forners i més productes locals que completaran la fira amb ofertes gastronòmiques. L'essència de la fira és el maridatge entre la cervesa de proximitat i les especialitats culinàries locals.

La Fira romandrà oberta de 12.00 a 15.00 i de 17.00 a 24.00 hores. Durant aquestes hores, el públic assistent (que podrà adquirir un got de vidre dissenyat especialment per a aquesta ocasió) podrà recórrer les diferents paradetes de cervesers i tastar totes les varietats que desitgi així com adquirir algun dels productes de les parades de gastronomia distribuïdes per la zona.

A banda de les cerveses i els aliments, la jornada es complementarà amb múltiples actuacions per a tots els públics al llarg de tot el dia. A les 12.00 hores serà el torn del grup de música tradicional Julivert, el qual interpretarà música folk i cançons de taverna. Cap al vespre actuarà el duet format per Elena Volpini i Gabri Llorach, que delectaran els assistents amb un repertori que combina cançons pròpies ambs diferents versions conegudes. Per tancar la jornada, el grup espluguí conegut com a Tiloa i les Guineus presentarà el seu darrer treball: «Un cabàs de cançons».

La fira, impulsada per la regidoria de turisme, pretén donar valor i visibilitzar el nucli antic del municipi així com impulsar el comerç local obrint més portes als productors de l'Espluga de Francolí oferint un espai que serveix alhora de negoci i d'aparador. Amb aquesta segona edició, la Fira de la Cervesa Artesana espera consolidar una mica més el projecte que va iniciar-se l'any passat. Us convidem a tots a assistir-hi i gaudir de la jornada.