Participants de la tercera edició de Forès Viu el Vi fent les degustacions al voltant de la taula.

Arriba la 4a edició de Forès Viu el Vi

Aquest any el tast de vins i maridatge anirà a càrrec del celler Sanstravé de Solivella

Arriba una nova edició de Forès Viu el Vi, una celebració que es fa en aquest petit poble de la Conca de Barberà i que aplega un bon volum de gent en cada nova cita. Enguany se celebra la 4a edició d’aquesta celebració i les inscripcions per tal de poder participar-hi ja estan obertes.

El Forès Viu el Vi se celebrarà al Local Social i Cultural del poble el dissabte 23 de febrer.  L’activitat començarà a les 18.00 hores amb un acte de benvinguda per tal de començar el tradicional tast i maridatge de vins.

Aquest any anirà a càrrec del celler Sanstravé de Solivella i la vetllada anirà acompanyada pels poemes de Joan Margarit. Les inscripcions ja es poden realitzar al telèfon 630 722 409 pel preu de 15 euros i es tancaran el dia 20 de febrer. Les places per poder participar són limitades.

Una setantena de participants en l’edició anterior

L’any passat, Forès Viu el Vi va reunir una setantena de participants en un tast que va tenir lloc el 17 de febrer de 2018, també al Local Social del poble. En aquesta ocasió, el tast va anar a càrrec del celler Mas Foraster de Montblanc, de la DO Conca de Barberà.

L’alcalde del municipi, Julià Plaza, va obrir l’acte amb un discurs on va donar la benvinguda als assistents i va celebrar l’èxit del projecte que cada any s’enforteix més. Es van tastar quatre vins: Josep Foraster Blanc Selecció, Les Gallinetes, Josep Foraster Trepat i Josep Foraster Criança.

Per la seva banda, Ricard Sebastià, copropietari del Celler Mas Foraster i enòleg, va explicar  els inicis del celler quan, a més de vinya, també hi havia una granja de gallines (d’aquí el nom d’un dels vins presentats). Després va dirigir el tast explicant les característiques i les diferents elaboracions de cada vi i va restar a la disposició dels assistents per tal de respondre dubtes i preguntes.