ganga-food-night-montblanc

La Ganga Food Night arriba al centre comercial de Montblanc

Després del gran èxit de la primera edició, els comerços sortiran al carrer a vendre estocs, en un festa amb degustacions, ioga i música en directe

La gran festa del comerç de Montblanc, la segona Ganga Food Night, es celebrarà aquest dissabte vinent, 24 d'agost, al carrer Major i la plaça de Sant Miquel.   Enguany, hi participaran 24 establiments comercials de diferents sectors, que situaran les parades al carrer per vendre productes a preus molt i molt rebaixats. L'altre gran sector que participa en la Ganga Food Night activament és l'alimentari, amb comerços especialitzats i artesans que  preparen plats elaborats expressament per a la Ganga Food Night. 

La presidenta de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc (UBCM), entitat organitzadora de l'esdeveniment, Montse Guinovart explica : «La finalitat és apropar-nos als clients, mitjançant una festa que desitja aprofundir en la nostra tasca habitual de fidelització i promoció del nostre comerç de proximitat que portem a terme tot l'any a través de les diferents campanyes. És també una gran ocasió per veure i compartir estona amb els nostres clients habituals, en un ambient diferent i distès. Un altre objectiu destacat és vendre els estocs de productes de primera qualitat, aquí a preus rebaixadíssims».

L'oferta gastronòmica anirà a càrrec de 8 establiments, que oferiran menjars preparats per ells, acompanyats de vins i cava de la comarca. En aquest sentit, Guinovart  considera que la Ganga Food Night, que va atraure centenars de persones l'any passat, «esdevé un aparador de l'oferta alimentària artesana dels establiments de la vila».

Sessió de ioga gratuïta

Enguany, la Ganga Food Night començarà a les 5.30 h de la tarda, amb un espai decorat i amb més zones per asseure's a gaudir de les degustacions. A aquesta hora, s'espera públic sobretot familiar. La festa estarà en marxa fins a la mitjanit, i si a la tarda un DJ punxarà música, a la nit el grup de jazz i versions Big Ones -amb la col·laboració de Sara Hernàndez- hi tocarà en directe. Una altra de les novetats d'enguany és una sessió de ioga gratuïta, oferta per Yoga'n'Sun. Es celebrarà a les 7 de la tarda dins l'església de Sant Francesc. Cal inscriure's prèviament a través del web www.yogansun.com/ganga perquè les places són limitades.

Aquests són els establiments participants en la Ganga Food Night: Forn de Pa Joan, Aviram Moix, El Racó de la Teca, Sabors de la Terra, Queviures Maria Teresa, La Cuina de la Sara, Ca les Bepes, Xurreria Sant Jordi, Gèneres de Punt Pinyol, Els Petits Encants, Floristeria Kursaal, Calçats Pol, Perfum i Regals Palau, Riber2 Moda, El Teler, Arasport, Ull de la Vila, Gat i Gos, Joguines Joglars, Perfumeria Vives, Agroconca, Blackline, Esports Montblanc i Yoga'n'Sun. I les entitats amb estand informatiu són: Gat i Gos i La Casa dels Xuklis.