Imatge aèria del centre logis de Montblanc

La Generalitat adjudica la redacció del projecte d'urbanització del Logis Montblanc

La nova zona industrial ha d'acollir el centre logístic de Bonpreu-Esclat per al sud del país

Centrals i Infraestructures per a la Mobilitat i les Activitats Logístiques SA (CIMALSA), òrgan que depèn del Departament de Territori, ha adjudicat la redacció del  projecte constructiu d'urbanització del Logis Montblanc.

En aquesta nova zona industrial de la capital de la Conca de Barberà, la societat que gestiona la cadena de supermercats catalans Bonpreu-Esclat, hi desenvoluparà la central logística del sud del país. Tindrà una inversió de 48 MEUR i la creació de fins a 600 nous  llocs de treball.

El document adjudicat ha de contemplar la definició dels treballs i serveis a executar en les obres d'urbanització  d'aquesta nova zona industrial.

Entre els elements que s'hauran de definir hi ha els vials, les canalitzacions de serveis, el  subministrament d'aigua, la xarxa de clavegueram o la connexió al subministrament energètic i de serveis de connectivitat digital.

La redacció del projecte, que anirà a càrrec de l’empresa IDP Ingenieria y Arquitectura Iberia SL, ha estat adjudicada per un import de 172.995 euros més IVA. Estarà desenvolupada en els propers mesos. S'estima que la urbanització de Logis Montblanc suposarà una inversió de 15 MEUR  que seran assumits pel Govern.

El Logis Montblanc comptarà amb una superfície total de 89 hectàrees. La plataforma logística oferirà més de 356.000 m2 per a la instal·lació d’empreses logístiques i industrials, i prop de 39.000 m2 per a activitats terciàries.