Green Valley, Doctor Prats, Huntza i Andana se sumen al cartell de l'Acampada Jove 2019

S'afegeixen a un cartell que ja comptava amb Oques Grasses, Tribade, Koers, Obeses, Zoo, Train to Roots i La Otra & las locas del co

El cartell de l'Acampada Jove 2019 se segueix ampliant i ja s'han confirmat nous grups a l'edició d'enguany. Green Valley, Doctor Prats, Huntza i Andana, se sumen als set grups ja anunciants, entre els quals hi ha Oques Grasses i ZOO. L'esdeveniment que tindrà lloc a Montblanc entre el 18 i el 20 de juliol, per onzè any consecutiu, ja té confirmats un total d'onze grups. 

Nous grups a confirmats a l'Acampada Jove 2019

Green Valley, Doctor Prats, Huntza i Andana formaran part del cartell de l'Acampada Jove 2019, segons han anunciat aquest dijous els impulsors de la iniciativa. Els quatre nous grups se sumen als set que ja havien estat anunciats, concretament Oques Grasses, Tribade, Koers, ZOO, Obeses, La Otra & las locas del co. i Train To Roots.

Els Green Valley han estat els primers confirmats. Tornaran a l'escenari de l'Acampada Jove al ritme de reggae i dancehall amb les seves cançons que combinen lletres reivindicatives amb missatges positius que contagien al públic. Un altre dels caps de cartell seran els terrassencs, Doctor Prats que, per cinquè any consecutiu, faran vibrar a tots els acampats amb el seu darrer disc 'Venim de lluny'.

El grup basc Huntza debutarà a l'Acampada Jove per presentar el seu darrer treball 'Xilema', mentre que el darrer grup anunciat ha estat Andana, el grup del maresme i guanyador del Música Jove 2018, que donaran el tret de sortida a les actuacions de l'escenari independència. Aquest concurs torna amb una nova edició que «manté el mateix esperit» de promocionar el català i donar a conèixer «nous grups de música dels Països Catalans». Les inscripcions del concurs es van tancar el 18 de març i els pròxims dies es donarà a conèixer els seleccionats per participar en les semifinals territorials, així com les dates i els llocs de celebració.

També et pot interessar: