Fotografia dels guanyadors de la campanya

Ja es coneixen els guanyadors de la campanya Juga i Guanya amb el Seguici de Montblanc

S'ha aconseguit visibilitzar locals comercials buits i s'han signat contractes de lloguer

Ja es coneixen els guanyadors de la campanya de dinamització comercial 'Juga i Guanya amb el Seguici' de Montblanc. La iniciativa, impulsada per l'Ajuntament en col·laboració amb la Unió de Botiguers i Comerciants, comptava amb una vuitantena d'establiments participants.

Gràcies a la campanya, s'han visibilitzat una quinzena de  locals comercials en desús que s'han netejat i han acollit elements del seguici popular  montblanquí durant diverses setmanes d'aquest estiu. Actualment ja es té constància dels primers contractes de lloguer signats.

Aquesta acció ha generat desenes de visites als locals de persones interessades a llogar-los i tornar a donar-los vida. Diversos propietaris han valorat positivament la participació en la campanya per l'interès que han despertat alguns locals que fa anys que estaven tancats i passaven desapercebuts.

A més de fomentar la visibilització dels locals i poder veure els elements del seguici popular, els clients dels comerços montblanquins podien participar en un joc d'endevinalles. Consistia en encertar o aproximar-se al màxim possible, sense passar-se, a la xifra concreta d'elements que hi havia dins de pots exposats en els aparadors d'aquests comerços. En total, es van recollir més de 5.000 butlletes  amb respostes a les 5 endevinalles proposades per optar al premi de 5 patinets elèctrics.

El lliurament dels premis es va dur a terme el dissabte 4 de setembre a la plaça 1 d'octubre de Montblanc en el marc de la Ganga Food Night. Els guanyadors van aproximar-se, sense passar-se, del nombre correcte d'elements de cada pot amb una forquilla entre les 5 i les 19 peces d'error.

Els que més s'hi van aproximar van ser Joan Torres Alarcón, Bet Janer Guitart, Laura Casas Murtra, Anabel Muñoz Masegosa i Judith Muñoz. Aquesta campanya ha comptat amb la coordinació del programa Treball als Barris del Servei d'Ocupació de Catalunya, Concactiva i el Seguici Popular de Montblanc.