Imatge de l'església de Santa Maria, a Santa Perpètua del Gaià (Pontils)

Santa Perpètua de Gaià acollirà 'Humans i Pedres, una activitat sobre la Prehistòria al territori

És una activitat organitzada per l'Institut de Paleoecologia Humana i Evolució Social, l'Ajuntament de Pontils i l'Oficina Jove de la Conca de Barberà

El diumenge dia 30 de maig, a les 11.00 h del matí, a Santa Perpètua de Gaià  tindrà lloc l'activitat per a tots els públics 'Humans i Pedres'. Es tracta d'una demostració sobre la prehistòria: les fites tecnològiques, l'evolució humana, la fauna i el medi ambient, anirà a càrrec de  Miquel Guardiola, tècnic de l'IPHES.

La demostració es complementarà amb una visita a l'exposició sobre els descobriments prehistòrics més rellevants trobats a les conques dels rius Gaià i Francolí. L'exposició es podrà veure de les 10.00 h a les 14.00 h al local de Santa Perpètua.

Per participar en l'activitat cal inscriure's a través a través d'un formulari o bé per WhatsApp 618888201. Cal indicar el nombre de participants del grup de convivència.

'Humans i Pedres' és una activitat organitzada per l'Institut de Paleoecologia Humana i Evolució Social, l'Ajuntament de Pontils i l'Oficina Jove de la Conca de Barberà.