Assistents a la roda de premsa

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà presenta la nova imatge d'Igualtat

El disseny ha estat realitzat per l'empresa CREA2

Avui dimarts dia 29 de març s'ha presentat la nova imatge  de l'àrea d'Igualtat, Migracions i Ciutadania del Consell Comarcal de la Conca de Barberà. Sota el logotip "Igualtat Conca", pretén reflectir tots els tipus d'igualtat, sigui de gènere, de sexe, d’edat o de procedència, representant la igualtat entre les persones.

El disseny, encarregat per la Conselleria, ha estat realitzat per l'empresa CREA2. És senzill i icònic, en color blau-verd i com ha indicat la consellera Aida Morgades  i Agüera «han sabut reflectir perfectament el que buscàvem en tenir una marca pròpia i dona força, representativitat, valor i una imatge pròpia a tota la conselleria».

Per tal de visibilitzar dies més específics, s'ha dissenyat el mateix logotip amb diferents colors: pel 8 de març, Dia Internacional de les Dones, el logotip serà lila; pel 25 de novembre, Dia Internacional per a l’eradicació de la violència envers les dones serà de color violeta i pel 28 de juny, Dia Internacional de l'orgull LGBTI, hi seran els colors de l'arc de Sant Martí. Els diferents formats del logotip es podran veure en les xarxes socials @igualtatconca i en les diferents imatges promocionals de les activitats que organitza la conselleria.

La presentació ha anat a càrrec de la consellera comarcal, la coordinadora de l’àrea i les tècniques dels serveis que s'ofereixen des d'aquesta conselleria: el Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD), el Servei d’Atenció Integral (SAI) per a persones LGBTI, l’Oficina tècnica del Pla d'Inclusió Social (PLIS) i el servei de nova ciutadania que atén a persones nouvingudes.