Imatge aèria del centre logis de Montblanc

Montblanc vol impulsar nous habitatges a la zona de la Batedora

Si finalment es promou la urbanització d’aquesta zona residencial es podrien construir un total de 218 habitatges

L’arribada de Bonpreu al polígon Cimalsa de Montblanc suposarà un important revulsiu per a la comarca de la Conca de Barberà. A més de la creació de nous llocs  de treball i la inversió de més de 40 milions d’euros en el territori, també pot servir de palanca per impulsar la creació de nous habitatges  a Montblanc.

Ara, la manca d’habitatge és una de les demandes reiterades dels montblanquins i montblanquines. En aquest sentit, la setmana passada, a l’Ajuntament, els veïns amb propietats al Pla Parcial de la Batedora es van reunir per valorar la possibilitat de reprendre de nou, el desenvolupament d’aquest pla.

La Batedora es troba ubicada entre el Sòl de l’Horta i l’avinguda Lluís Companys. Compta amb una superfície de 116.072 m2, fet que permetrà l’edificació d’habitatge en ciutat-jardí. També cases  en filera i una part industrial, a més dels equipaments corresponents.

Si finalment es promou la urbanització d’aquesta zona residencial es podrien construir un total de 218 habitatges  amb una densitat de 32,25 habitatges per hectàrea. Una aposta ambiciosa, però que podria resoldre una de les necessitats actuals de Montblanc.