Crema la fregidora del restaurant del càmping de Vilanova de Prades

Les flames van ser sufocades amb un extintor

Un incendi a la cuina del restaurant d'un càmping de les Muntanyes de Prades ha obligat a activar una dotació dels Bombers de la Generalitat la matinada d'aquest dimarts, 31 de juliol. Segons informen els Bombers, van rebre l'avís pocs minuts després de les tres de la matinada, quan els van alertar que hi havia foc a la cuina del restaurant del Càmping Serra de Prades, ubicat al poble de Vilanova de Prades. 

El foc va començar a una fregidora del restaurant del càmping

Una fregidora de la cuina del restaurant es va incendiar i les flames també van afectar la campana extractora de la cuina. El foc va poder ser apagat amb un extintor pels treballadors del restaurant. Fins al lloc de l'incendi hi va acudir tres dotacions dels Bombers de la Generalitat que, en estar les flames ja apagades, només van haver de ventilar la cuina i l'establiment i van dur a terme una revisió. 

Afortunadament, cap persona va necessitar atenció mèdica, ni per cremades ni intoxicació de fum. Pel que fa a danys materials, només va quedar afectada la fregidora i la campana extractora i ha transcendit més. 

Dos intoxicats en un incendi al Vendrell aquest dilluns

En les darreres hores els Bombers de la Generalitat també han hagut d'actuar en un altre incendi a les comarques de Tarragona. El migdia d'aquest dilluns, 30 de juliol, un incendi va afectar una nau del polígon La Cometa del Vendrell, ubicat a tocar de la carretera C-51 i l'autopista AP-7, concretament l'empresa Grues Calafell. L'incendi es va produir a causa d'un curtcircuit en un vehicle, i les flames van afectar dues naus més del costat. Ara bé, les flames no haurien afectat l'estructura de cap de les naus. 

A causa de l'incendi, dos treballadors de Grues Calafell van haver de ser atesos pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) per intoxicació de fum. Els dos homes van haver de ser traslladats en ambulància a l'Hospital del Vendrell. L'avís de l'incendi es va rebre al voltant de tres quarts de tres del migdia, i els Bombers el van poder apagar ràpidament.