Obertes les inscripcions a la Conca per anar a la manifestació de l'11-S a Barcelona

L'ANC de la Conca de Barberà comença a recollir inscripcions per participar en la manifestació de la Diada de l'11 de setembre

La manifestació per la Diada Nacional de Catalunya  del pròxim 11 de setembre, organitzada per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), té com a lema «Fem la República catalana» i enguany omplirà l'avinguda Diagonal de Barcelona.

Des de Conca de Barberà per la Independència, una associació que agrupa els ciutadans independentistes de la comarca, han explicat que les inscripcions per acudir a l'anomenada 'Diada per la República' amb els autobusos de l'ANC ja estan obertes.

Aquest any, a Barcelona, els assistents de la Conca de Barberà se situaran al  tram número 3 de la manifestació, que correspon al tros de l'avinguda Diagonal situat als Jardins de Jaume Vicens Vives, entre la plaça de Pius XII i l'estació de metro de Maria Cristina.

Les inscripcions per anar a Barcelona en autocar, obertes

Segons informa Conca de Barberà per la Independència, el preu de la inscripció per a l'autocar és de 12 euros i els menors de 16 anys que vulguin viatjar-hi han de tenir una autorització expressa d'un adult responsable.

Els punts d'inscripció, tal com explica l'associació independentista, estan repartits per diversos municipis de la comarca, com ara Montblanc, l'Espluga de Francolí, Vimbodí i Poblet, Rocafort de Queralt, Blancafort, Barberà de la Conca, Solivella, Sarral i Pira.

Com cada any, nova samarreta per a la manifestació

Com cada any, la típica samarreta de la manifestació de l'11 de setembre tampoc faltarà a la cita. En aquesta ocasió, el distintiu del reclam republicà per a la Diada nacional de Catalunya serà de color taronja fluorescent fort i, segons va explicar l'ANC durant la presentació de la samarreta, aquesta «està basada en els colors de l'urna del referèndum de l'1 d'octubre».