Imatge d'una plaça de Sarral sota els porxos

«Vilatà o vilatana de l'any», el nou joc de pistes per descobrir Sarral

Aquesta activitat pretén incentivar la participació ciutadana i els coneixements del municipi

L'Ajuntament de Sarral organitza, conjuntament amb el Consell Comarcal de la Conca de Barberà, un joc de pistes que vol incentivar els coneixements sobre el municipi. «Vilatà o vilatana de l'any de Sarral» es celebrarà el proper 27 de novembre a la tarda, amb dues categories.

Per una banda, la  infantil (fins a 12 anys i acompanyats d'una persona adulta). Per l'altra, la juvenil fins als 30 anys. La  gimcana recorrerà diferents indrets de Sarral, en els quals els grups, d'un màxim de 6 participants, hauran de respondre preguntes sobre el poble.

A més respostes encertades, més punts. Tots els participants del grup guanyador de cada categoria rebran un premi. Seran entrades pel Salting de Reus, en la categoria infantil, i a Port Aventura  per la juvenil. Les places són limitades i les inscripcions ja estan obertes.

Eduard Saltó, regidor de Joventut, explica que «amb aquesta i altres activitats que continuarem fent pretenem activar la participació de la gent jove de Sarral, d'una forma divertida, fomentant les relacions intergeneracionals i la descoberta i el coneixement sobre el nostre poble».