El fotoperiodista Jordi Borràs presenta el seu llibre a Montblanc

L'acte tindrà lloc a la Sala de les Corts Catalanes del Claustre de Sant Francesc de Montblanc a les 20.00 hores

L’Assemblea Nacional Catalana de la Conca de Barberà continua amb el Cicle de Xerrades de Tardor, 'República és Llibertat'. Després de la conferència de Pep Cruanyes, Vicepresident de l’ANC, demà dijpus 29 de novembre serà el torn del fotoperiodista Jordi Borràs (freelance i membre del Grup de Periodistes Ramon Barnills) que ha dedicat una part molt important de la seva obra professional a investigar l’extrema dreta i el nacionalisme espanyol a Catalunya.

Jordi Borràs vindrà a la Sala de les Corts Catalanes del Claustre de Sant Francesc de Montblanc a les 20.00 hores  a presentar el seu llibre 'Dies que duraran anys'.

'Dies que duraran any's és un recull d’imatges dels fets esdevinguts el dia 1 d’octubre de 2017 que quedaran gravats per sempre en la memòria col·lectiva de diverses generacions de catalans, l’astúcia popular a l’hora de custodiar urnes i paperetes, les primeres detencions de càrrecs públics, la mobilització general de la societat, la violència policial, la resistència pacífica i el desencadenament dels fets politico-judicials que se’n desprenen.

L'advocat de Carles Puigdemonttambé visita Montblanc

La xerrada que Jaume Alonso Cuevillas, advocat de Carles Puigdemont, va realitzar el passat 7 de novembre a Montblanc, va desbordar totes les previsions i la gran afluència de públic va fer que s’haguéssin d’utilitzar cadires addicionals i que força gent no pogués entrar a la sala de les Corts Catalanes del claustre de Sant Francesc.

La conferència titulada 'La judicialització del procés' va servir perquè Cuevillas expliqués als assistents l’actual situació jurídica dels líders independentistes presos i dels exiliats així com també per explicar quines són les expectatives pel judici què tindrà lloc els propers mesos.

Cuevillas va subratllar que els propers mesos seran molts durs, perquè, segons l'advocat «ara tindrem un judici on malauradament ens temem que hi haurà poques garanties com ja hem tingut en la instrucció. Per tant,  probablement acabaran amb condemnes dures».