Imatge aèria del centre logis de Montblanc

Liciten per 11 milions d’euros les obres del nou polígon industrial de Montblanc

Les obres s’hauran d’executar en un termini d’un any i cinc mesos

Cimalsa ha iniciat el procés de licitació  del projecte d’execució de les  obres d’urbanització de la primera fase del Logis Montblanc. Compta amb un pressupost de licitació de 9.763.353,37 euros, una xifra que es situa en 11.813.657,57 amb impostos.

Les  obres  s’hauran d’executar en un termini d’un any  i cinc mesos i les empreses constructores que vulguin optar a la materialització d’aquest projecte poden presentar les seves propostes fins el proper dia 27 de febrer, mentre que l’obertura de les propostes tindrà lloc el proper dia 13 de març a la seu de Cimalsa. Una vegada adjudicats els treballs es preveu que les obres a la nova zona industrial de Montblanc s’iniciïn a partir del mes d’abril. Més endavant, encara que no hagin finalitzat aquestes obres, Bon Preu podrà desenvolupar les obres d’ urbanització de la Ciutat Logística de Montblanc amb una inversió de 97,8 milions d’euros, pel que fa a la seva primera fase.


El projecte, que va ser presentat oficialment a Montblanc en un acte presidit pel president i director general de Bon Preu, Joan Font, preveu en una primera fase, la construcció d’una ciutat logística que crearà 300 nous llocs de treball en un espai de 39.100 m2 edificats i on s’hi gestionaran 25 milions de caixes o d’unitats. Una vegada Bon Preu disposi de l’autorització per a executar la Fase 1 es preveu que el centre logístic estigui operatiu en 24 mesos.


Beneficis per a Montblanc

L’aprovació definitiva del projecte d’urbanització de CIMALSA implica, de manera automàtica, l’aportació de 385.000 euros per part de CIMALSA a l’Ajuntament de Montblanc. L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, destacava la importància d’aquest nou tràmit per garantir el desenvolupament del nou polígon industrial i l’inici del desenvolupament de tot un seguit de projectes que contemplen la creació de nous llocs de treball a la vila.