Els 11 membres de la llista de Som Espluga de cara a les eleccions municipals 2019 a l'Espluga de Francolí.

Josep M. Vidal encapçala la llista electoral de Som Espluga de cara a les municipals

La candidatura compta amb els actuals regidors i noves incorporacions. El Diputat al Parlament de Catalunya, Ferran Civit, tanca la llista electoral

Josep M. Vidal Minguella serà el cap de llista de Som Espluga a les properes eleccions municipals. La formació d’esquerres ha presentat aquest diumenge la llista electoral en un vermut obert a tots els públics on hi han assistit més d’un centenar de persones.

L’actual regidora de Som Espluga, Aida Morgades Agüera ocuparà el número dos i a continuació se sumen a la llista dues noves incorporacions, Enric Mercadé Pàmies i Anna Garcia Gené, que ocupen el 3r i 4t lloc respectivament. La número 7 de la llista també és de nova incorporació. L’anterior alcaldable, Jordi Miró, segueix estant present en la candidatura però a les últimes posicions. Destaca també la presència del Diputat al Parlament de Catalunya, Ferran Civit, que ocupa la darrera posició.

Així doncs,  la llista electoral completa de Som Espluga de cara a les eleccions municipals de l’Espluga de Francolí  queda de la següent manera:

1. Josep M. Vidal Minguella

2. Aida Morgades Agüera

3. Enric Mercadé Pàmies

4. Anna Garcia Gené

5. Xavier Rosell Cabrol

6. Laura Ruiz de Porras Rosselló

7. Laura Poblet Badia

8. Anna March Farré

9. Antoni Sabaté Pagès

10. Jordi Miró Andreu

11. Ferran Civit Martí

12. Marta Civit Vergara

13. Àngel Tierz García

14. Iris Capitan Fuentes

15. Adrià Roca Vallès

16. Jill Alexandra Haywood

17. Gerard Griñó Vernet

18. Concepció Amill Bosch

19. Josep M Martínez Alberich

20. Mar Gili Aguila

21. Sara Pere Jiménez

Durant l’acte de presentació d’aquest diumenge, tots els membres de la llista han intervingut exposant els motius pels quals s’han sumat al projecte  i reafirmant algunes de les voluntats polítiques de la formació, posant èmfasi en el «canvi necessari» de govern municipal a l’Espluga i en l’atenció a la ciutadania.

Imatge de la presentació de la llista electoral de Som Espluga de cara a les eleccions municipals 2019 a l'Espluga de Francolí.
Imatge de la presentació de la llista electoral de Som Espluga, aquest passat diumenge. | Cedida

 

En la seva intervenció, Josep Maria Vidal ha remarcat que «l’Espluga necessita una alternativa potent, engrescadora i possible. I és aquest l’objectiu que compartim amb tots vosaltres: fer realitat l’alternativa». En aquest sentit, ha destacat que «els joves no som el futur. Els joves som el present».

El 12 abril, presentació del programa electoral

Som Espluga presentarà el proper 12 d’abril els eixos del programa electoral i també donarà a conèixer els suplents de la llista en un acte obert a tots els públics.

  

Som Espluga es va presentar per primera vegada a les eleccions municipals del 24 de maig de 2015, unint diversos sectors d’esquerra.  En les passades eleccions la formació va ser la llista més votada amb 867 vots, tot i que el pacte entre David Rovira i Antonio Vendrell va portar els cinc regidors de Som Espluga a l’oposició.