Els tres pastissos de Mercadona que es fabriquen a Montblanc: el Carrot Cake, el Red Belvet i el pastís Massini

Els tres deliciosos pastissos de Mercadona que s'elaboren a Montblanc

Es tracta del Red Belvet, el Carrot Cake i la tarta Massini

Mercadona  ha augmentat, recentment, la seva oferta de pastissos després de fer més de 100 sessions de coinnovació amb clients. Així doncs, s'han afegit tres pastissos que es fabriquen de manera íntegra al Camp de Tarragona, concretament a l'empresa Pastisfred de Montblanc. Els deliciosos pastissos 'made in' Montblanc són el Carrot Cake, el Red Velvet i el pastís Massini.

L'empresa va començar, el 2018, a treballar en el desenvolupament de sessions de coinnovació amb clients per tal d'implantar millores i novetats a tota la cadena. Gràcies a les recents sessions, s'han fet diversos canvis de qualitat, com per exemple al Tiramisú, que ha passat a ser un pastís amb aquest gust, a ser unes postres idèntiques a les que es consumeixen a Itàlia. També s'ha millorat el pastís Sant Marc, on el qual ara es torra la crema i es millora el pa de pessic per fer-lo més sucós, igual que al pastís Selva Negra, en el qual, a més, s'ha incrementat el percentatge de cacau a la trufa per augmentar-ne el gust.

Pel que fa a les novetats en rebosteria, s'han incorporat el pastís Tres Xocolates Sense Gluten, el Carrot Cake i el Red Velvet, aquests darrers fabricats a Montblanc. A més, al pastís Tarta de la Abuela se li ha incrementat la mida, per tal que en surtin més racions.