La darrera nit de l'Acampada Jove 2019, en imatges

Miki Núñez, Lildami, 31 Fam, The Tyets, Ju i El Ventilador, noves confirmacions per a l’Acampada Jove

Aquestes noves incorporacions se sumen als ja anunciats Oques Grasses, Ebri Knight, Smoking Souls, Mafalda, Prozak Soup, Roba Estesa, Xavi Sarrià i el Cor de la Fera i Xarxa

L’organització de l’Acampada Jove  va donant a conèixer els noms de nous grups o artistes que actuaran durant la 25a edició del festival de música que se celebrarà a Montblanc del 16 al 18 de juliol.

En aquesta ocasió s’ha fet pública la presència de Miki Núñez, Lildami, 31 Fam, The Tyets, Ju i El Ventilador, que pujaran a l’escenari montblanquí en aquestes dates. Aquests sis noms se sumen als ja anunciats anteriorment Oques Grasses, Ebri Knight, Smoking Souls, Mafalda, Prozak Soup, Roba Estesa, Xavi Sarrià i el Cor de la Fera i Xarxa.

Una aposta pels grups «joves i emergents dels Països Catalans»

El director de l’Acampada Jove, Pau Morales, ha destacat que «l’Acampada Jove segueix apostant pels grups joves i emergents dels Països Catalans i el Música Jove és el màxim exponent que celebra la final a Montblanc durant el festival».

Precisament, les inscripcions del concurs es tancaran el dilluns 9 de març i en els pròxims dies es donarà a conèixer els seleccionats per participar en les semifinals territorials, així com les dates i els llocs de celebració.

Els nous grups confirmats

Després de participar en el Música Jove i passar per l'acadèmia d’Operación Triunfo, Miki Nuñez trepitjarà l’escenari de l’Acampada Jove amb el seu primer disc ‘Amuza’.

Al seu torn, el terrassenc Lildami tornar amb més força que mai amb el seu darrer disc ‘Flors Mentre Visqui’ a l’Acampada. Per altra banda, 31 Fam farà ballar als acampats i acampades a ritme d’urban i trap amb el seu darrer treball ‘TR3TZE’.

També, els mataronins  The Tyets arriben per primer cop a l’Acampada Jove després de l’èxit del seu primer disc ‘Trapetón’.

La cantautora Ju aterra per segon cop al festival que des d’Osona carregada d’energia. Per últim, el grup El Ventilador, guanyadors del Música Jove 2019, seran els encarregats de donar tret de sortida a les actuacions de l’escenari independència.