Imatge de l'interior d'una sala de reunions

Un miler de llocs de treball: arriba l'anunci més esperat a la Conca de Barberà

Serà en un termini d’entre cinc i set anys

El director general del Grup Bon Preu i Esclat, Joan Font, va anunciar ahir a Reus que el centre logístic que ha projectat a Montblanc té previst generar uns 1000 nous llocs de treball. Serà en un termini d’entre cinc i set anys.

Font va fer aquestes declaracions durant l’acte de lliurament dels Premis Cambra 2021, organitzat des de la Cambra de Comerç de Reus. Per al director general del Grup Bon Preu i Esclat l’aposta per Montblanc és estratègica ja que des del centre logístic de Montblanc es donarà cobertura als hipermercats i supermercats que el grup té a les comarques del sud de Catalunya i també de Ponent.

És per aquest motiu que, si bé inicialment es preveu la creació de 500 nous llocs de treball, l'objectiu és poder doblar aquesta xifra de  treballadors  a partir del cinquè any de funcionament.

A hores d’ara s’està redactant el projecte d’urbanització de Logis Montblanc, on s’emplaçarà el centre logístic de Bon Preu. Aquest document ha de contemplar la definició dels treballs i serveis a executar en les obres d’urbanització d’aquesta nova zona industrial.

Des dels vials, a les canalitzacions de serveis, com el subministrament d’aigua, la xarxa de clavegueram o la connexió al subministrament energètic i de serveis de connectivitat digital.

S’estima que la urbanització de LOGIS Montblanc suposarà una inversió de 15 milions d’euros, que seran assumits pel Govern. Mentre que el grup Bon Preu i Esclat té previst invertir 50 milions d’euros per poder posar en marxa el centre logístic de Montblanc.

Per tant, els primers projectes que es desenvoluparan al Logis Montblanc suposaran una inversió superior als 65 milions  d’euros.