Montblanc estrena les projeccions d’òpera al cinema del Casal

La primera sessió tindrà lloc aquest dissabte amb 'La Traviata' de Giuseppe Verdi. Serà el primer cop que es veurà òpera a la gran pantalla a la vila

L'Ajuntament de Montblanc està treballant, des de la regidoria de Cultura, per impulsar el cinema del Casal Montblanquí  amb l'objectiu d'apropar a més montblanquins i montblanquines al setè art, tal com ja es va anunciar fa algunes setmanes.

En el marc d’aquest impuls, aquest dissabte s'inicia un cicle d'òpera amb retransmissions de les escenificacions més emblemàtiques, a més de les projeccions de cinema habituals que ja es fan cada cap de setmana.

Per primera vegada, doncs, es podrà veure òpera al cinema de Montblanc. Per aquesta tardor hi ha programades dues sessions del compositor Giusseppe Verdi: 'La Traviata' i 'Il Trobatore'. La primera es retransmetrà aquest dissabte 16 de novembre a 18.00 hores al Cinema del Casal Montblanquí, un espectacle enregistrat al Teatre Real de Madrid.

La segona sessió, amb 'Il Trovatore',  tindrà lloc el dissabte 7 de desembre a les 18.00 hores  al mateix Cinema del Casal montblanquí.

Entrades i abonaments del Casal

Les entrades es poden adquirir de manera anticipada a la pàgina web del circuit urgellenc per un valor de  7,5 euros, o a 9 euros a la taquilla del Cinema del Casal el mateix dia de la projecció. Els majors de 65 anys o els membres de família nombrosa poden comprar la seva entrada en qualsevol moment al preu reduït de 7,5 euros.

També hi ha actius els abonaments per anar al cinema cada setmana i que permeten un estalvi econòmic.  La tarifa infantil, de 5 a 11 anys, és de 6,82 euros al mes; la de jubilat, a partir de 65 anys, és de 9,27 euros i la tarifa d'adult, de 12,89 euros, dels 12 als 64 anys.