muralla-santa-tecla-montblanc

Montblanc millorarà els punts d'informació turística del municipi

La millora consisteix en la renovació dels conjunts d'informació turística i adequar-los al nou plànol turístic de la vila

Montblanc millorarà els punts d'informació turística del municipi i contractarà un disseny dels plànols d'aquests punts. Aquesta millora consisteix en la renovació dels conjunts d'informació turística i adequar-los al nou plànol turístic de la vila. Així s'ha aprovat a través de la Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Montblanc.

El servei consisteix en la reposició dels vinils del plànol de Montblanc dels sis punts d'informació turística del municipi i la fabricació i instal·lació de dues cartelleres de cara única. La reposició dels conjunts existents inclou la renovació de xapes d'alumini i policarbonats. Aquests treballs es realitzaran per un preu de 9.065,37 euros.

El nou mapa d'informació turística de Montblanc es va estrenar fa uns dies i presenta força novetats respecte de les versions anteriors. El projecte d'edició va néixer a partir de la necessitat de renovar el que s'ha utilitzat fins ara. El nou plànol representa la sisena versió des que l'Oficina de Turisme de Montblanc va obrir l'any 2000.

En relació amb la millora dels punts d'informació turística, la Junta de Govern del consistori montblanquí també ha acordat quina serà l’empresa que realitzarà el disseny dels plànols d'aquests punts.

L'objectiu principal és adaptar el disseny del nou plànol turístic de Montblanc a un nou plànol de tot el nucli urbà del municipi per a utilitzar-lo en nous conjunts d'informació turística.

Això inclou el disseny gràfic del plànol, la presentació d'una prova per a la seva validació i rectificació si s'escau, lliurament a l'empresa fabricant dels punts d'informació turística i la supervisió de la producció. En aquest cas, l'import és de 726 euros.

Adquisició d'expositors de metacrilat

Seguint en l'àmbit turístic, la Junta de Govern ha aprovat l'adquisició  d'expositors de metacrilat per a material gràfic de promoció turística. El disseny i la producció d’aquests expositors té un cost de 757,40 euros.

També et pot interessar: