Assistents a la roda de premsa

Josep Andreu presenta «Montblanc Progressa», el nou moviment d'àmbit municipalista

Ahir, un centenar de persones van omplir la sala de les Corts Catalanes

La carrera de fons per a les eleccions municipals de Montblanc ja ha començat. Ahir a la tarda, en un acte a la Sala de les Corts Catalanes, l'alcalde Josep Andreu, els regidors Francesc Benet, Santi Porta i Núria Besora, juntament amb altres persones independents, van presentar «Montblanc Progressa», el nou moviment d'àmbit municipalista.

Per Josep Andreu, Montblanc Progressa ha d'acompanyar l'acció de govern de l'Ajuntament de Montblanc davant dels grans projectes plantejats, ja que «volem projectar un futur per a la vila ducal amb empenta i determinació, que creï benestar a tots els habitants i, sense pretendre grans creixements, evitar les pèrdues de població que ha sofert la Conca de Barberà en l'última dècada».

Francesc Benet va assegurar que són un grup de gent que duen la marca de la cultura de l'esforç i la concòrdia. Ha estat crític  amb l'oposició  qui assegura que va «a remolc del model que es promociona des de l'ajuntament» i que ara es reforça amb el nou projecte.

Durant la presentació, es va donar a conèixer el nou logotip del grup, les persones que conformen el nou moviment, les principals actuacions i els eixos del projecte. Per exemple, l'economia, els serveis, la cultura, la participació, la sostenibilitat i el país.

Finalment, es va fer una crida a la concòrdia, a ser constructius i a sumar per un Montblanc que pugui seguir desenvolupant importants projectes com CIMALSA, la creació d'habitatge, la implantació de noves empreses o la rehabilitació dels desperfectes causats pels aiguats.

Pel que fa al nou projecte polític, segons els impulsors, la prioritat actual «és la d'acompanyar l'acció de govern, després del  desgast sofert aquests últims mesos». Però tot fa pensar que a les municipals del 2023, concorreran a les eleccions tot i que, segons afirmen «caldrà veure quin és el format definitiu de tot aquest projecte. Tenim gent i actius darrere que haurem d'aprofitar per preparar una possible candidatura forta i ambiciosa».

L'alcalde va cloure l'acte afirmant que «a les properes municipals, acceptaré anar on em diguin, a la cua o de número u, però sempre amb voluntat de servir Montblanc, la Conca i el nou projecte».