Festa de l'Esport de Montblanc.

Montblanc reconeix els mèrits dels seus esportistes i homenatja la gent gran

La Festa de l’esport va reconèixer persones o entitats destacades en aquesta temporada esportiva. El mateix dia es va fer la Festa de la gent gran en homenatge als montblanquins de 90 anys

El passat diumenge, 15 de setembre, emmarcat en els actes de la Festa Major, va tenir lloc la Festa de l'Esport a la Sala de les Corts catalanes de Montblanc.

Va ser un acte de reconeixement a persones i entitats que durant la passada temporada 2018-2019 van destacar en diferents aspectes esportius. Per això, es van realitzar 9 reconeixements individuals i per equips lligats a èxits i mèrits esportius.

Els homenatjats van ser: Club Tenis Montblanc, equip de pàdel masculí; Club de Futbol Montblanc, equip cadet femení; Societat de Pesca Esportiva la Bagra, Joan Salví Margalef; AE Montblanc, secció de patinatge, grup xou ‘ombres’; Club de Bàsquet Montblanc, Christian Martínez Baños; Club Futbol Sala Montblanc, equip sènior femení; Taekwondo, Daniel Navarro Camín i Club excursionista Montblanc, Bernat Just Vallbona.

La regidoria d'esports, encapçalada per Oriol Pallissó, ha re impulsat aquest acte perquè els clubs i esportistes montblanquins vegin reconeguts els seus èxits esportius i també les seves trajectòries i, d'aquesta manera, puguin continuar la seva tasca afavorida amb aquest suport institucional.

Amb vista a noves edicions, es preveu que aquest acte vagi agafant força, ja que es creu de vital importància el suport a totes aquelles persones que assoleixen reptes esportius i col·lectius amb els valors socials i pedagògics de l'esport.

Nova edició de la Festa de la gent gran

El mateix diumenge, el pavelló del Casal Montblanquí va acollir una nova edició de la Festa de la gent gran. En aquest acte es van homenatjar als montblanquins i montblanquines que celebren el seu norantè aniversari al llarg d'aquest 2019. En total 20 persones van rebre aquest reconeixement i molts d’ells el van poder rebre al mateix pavelló acompanyats de familiars i amics per mans de l'alcalde i regidors.

La regidora de Benestar Social, Carme Pallàs, destaca la importància d'iniciatives d'aquest estil per tal que la gent més gran de la vila se senti acompanyada pel conjunt dels vilatans.

Com és habitual, la celebració va acabar amb el ball protagonitzat pel grup ‘Zamba show’ que va cloure una vetllada de diumenge d'homenatges i reconeixements.