Josep Franch durant un partit de tennis taula

Josep, l'entrenador català de tenis taula que ha mort tràgicament: tenia 34 anys

No ha pogut superar les lesions

Dol al tenis taula català per la pèrdua d'un membre molt estimat del Club Tennis Taula Borges Blanques, Josep Francesch Ribalta amb només 34 anys.

Ribalta, veí de Vimbodí i Poblet, tenia el renom de 'Pepenko' i era un enamorat del tenis taula. Era entrenador de la categoria infantil i col·leccionista de samarretes d'aquest esport i, a vegades, havia fet d'analista en algunes transmissions d''Esport3'.

Malauradament, el jove no ha pogut superar les lesions causades per un recent accident de trànsit.

Va topar amb un senglar mentre conduïa

Segons informa 'TV3', el noi tornava d'entrenar el passat 25 d'abril. Mentre estava conduint, un porc senglar va obstaculitzar la via per on passava amb el cotxe i, malauradament, va topar amb l'animal. 

A causa del sinistre, 'Pepenko' va quedar greument ferit i ha mort aquest dimarts, ja que no ha superat les lesions patides durant el tràgic accident. 

Era una persona molt estimada

Han sigut molts els que han volgut mostrar les seves condolences davant aquesta terrible pèrdua i ho han volgut fer a través del seu compte de Twitter.

La Federació Catalana de Tennis Taula ha volgut transmetre el seu dolor a la família i amics de la víctima amb unes emotives paraules acompanyades d'un vídeo el qual recopilava tot un seguit de fotografies de Josep Francesch Ribalta.

«La FCTT vol transmetre el més sentit condol a la família i amics de Josep Francesch Ribalta i a tota la família del CTT Borges Blanques per aquesta dolorosa pèrdua».

«'Pepenko', una persona molt estimada en el tenis taula, ens ha deixat als 34 anys», ha conclòs. 

El seu club, també ha volgut acomiadar-se del seu company i amic amb un breu escrit donant suport a la família del difunt.

«No tenim paraules per expressar el nostre dolor per la pèrdua del Josep Francesch Ribalta. Tot el nostre suport a la família. T'estimarem sempre Pep», ha piulat.

Qui també li ha dedicat unes paraules públicament ha sigut l'advocat i polític català associat al Partit Demòcrata i Diputat del Parlament de Catalunya Josep Rull.

«Absolutament consternat. Avui la tristesa de la família del tennis taula català és infinita. Un condol intensíssim a la família i amics d'aquest gran referent».