Pla general del municipi de Barberà de la Conca

El Castell Templer de Barberà de la Conca acollirà La Nit 5.1

L'edició de 2021 se celebrarà els propers dies 23 i 24 de juliol. L'Associació commemora el 10è aniversari

La Conca 5.1 organitza per sisè any La Nit 5.1  al Castell templer de Barberà de la Conca. La gran novetat d’aquesta edició és que seran dues nits, ja que l’acte coincidirà amb la celebració de l’acte central dels 10 anys  de l’associació.

Les entrades i els abonaments ja estan a la venda online. La Nit 5.1 2021 començarà el dia 23 de juliol a les 19.00 h amb els concerts de Maria Jacobs, Ariox, Feliu Ventura, Magalí Sare i Ponent Roots. També comptarà amb els monòlegs de Charlie Pee, Modgi i Joel Díaz.

Aquest dia també es podrà degustar vi i gastronomia. Hi haurà la presència de diferents cellers. En concret, el celler Carles Andreu, Celler Sanromà, Cooperativa de Barberà de la Conca, Gerida Viticultors, Pla de la Masó, Tarannà Poètic i Vinos en voz baja.

També es podrà degustar cervesa artesana  de la mà de Cerveses Boixets. I hi haurà la gastronomia de Xivarri, 10 mil 400 i la Cooperativa L’Aresta.

Segona jornada

L’endemà, dissabte 24 de juliol, a partir de les 19.00 h hi haurà la segona jornada amb els concerts de Ven’nus, Maria Jaume, Anna Andreu, Ferran Palau i Dj Poppy. A més, es podrà veure en exclusiva una sessió de l’espectacle de monòlegs Oye Polo, amb Ana Polo i Oye Sherman.

Aquest dia el vi estarà protagonitzat pels cellers Bàrbara Forés, Carlania, Comalats, Mas Foraster, Succés Vinícola, Vid Bertus i Vinos en voz baja. La cervesa artesana la posarà la cervesera Les clandestines. La gastronomia seguirà de la mà de: Xivarri, 10 mil 400 i la Cooperativa L’Aresta.

L’aforament és  limitat i es seguiran tots els protocols marcats per la normativa Covid‐19 vigents en el moment de celebració de l’acte. La Nit 5.1 compta amb el suport de l’Ajuntament de Barberà de la Conca i la Diputació de Tarragona. També amb la col∙laboració d'Energy For You, La Providència i L’Alternativa.