Núria Besora

Montblanc tindrà un nou cicle cultural familiar amb cinema i espectacles d'animació

Aquesta proposta neix «per una demanda de les famílies de celebrar un cicle amb espectacles adreçats als més petits de casa»

L’Ajuntament de Montblanc ha programat un  nou cicle  cultural de primavera. Compta amb tres espectacles d’animació infantil  que complementen les sessions de cinema del cicle CINC i del XIC, ja programades. Amb aquesta nova acció la regidoria de Cultura, Núria Besora, vol impulsar una nova programació cultural adreçada a un públic familiar.

Els espectacles estan previstos els diumenge 6, 20 i 27 de març a les 6 de la tarda al Centre Cultural Sant Jordi. El preu de l’entrada serà de 3 euros i es podrà adquirir a través del codetiquets de l’Ajuntament de Montblanc. Les famílies monoparentals i nombroses tindran descomptes.

Pel que fa al 6 de març, es durà a terme  Contes d’instruments del món. És un espectacle musical amb contes sobre instruments populars i cançons d’arreu del món. Espectacle recomanat a partir de 3 anys.

El dia 20 de març, arribarà el torn de Reach Up High. És un espectacle d’animació amb repertori en anglès. És una proposta integradora, festiva i coherent que dóna resposta a l’actitud plurilingüe de les escoles i de les famílies del segle XXI. Espectacle recomanat a partir de 5 anys.

El 27 de març, hi ha programat Supermercat de Joglars Històries i cançons de joglars en ruta pel món. Es tracta d'un espectacle amb projeccions de gran format. Espectacle recomanat a partir de 4 anys. Cal destacar que l’espectacle Reach UP High està patrocionat per l’acadèmia Liz House.

Paral·lelament és realitzarà les dues sessions de CineXic programades per Òmnium Cultural. El 13 de març, La revolta dels contes i el 10 d’abril Bon dia, món. Segons la regidora Núria Besora aquest nou cicle cultural familiar neix «per una demanda de les famílies de celebrar un cicle amb espectacles adreçats als més petits de casa».