fira-espluga

Nou impuls per a la Fira de Sant Vicenç de l'Espluga de Francolí

Es vol consolidar l’esdeveniment com a porta d’entrada del turisme de proximitat amb diferents actes enfocats a tots els públics

L'Espluga de Francolí prepara a 455a edició de la Fira de Sant Vicenç.  Des de les regidories de Cultura i Festes, Comerç, Turisme i Promoció Econòmica, i amb el suport d’un grup de treball, s’està confeccionant una proposta d’impuls de l’esdeveniment quatricentenari del municipi, que vol conservar el fet comercial: compra, venda i mostra de productes; incorporant un relat cultural, comercial i turístic que s'engloba en un eix temàtic.

Enguany, l'esdeveniment també compta amb la incorporació i mostra de noves tendències en diversos sectors. Amb aquesta proposta es vol aconseguir posicionar la 455a Fira de l’Espluga en el mapa de les fires del país.

El nou impuls de la fira vol potenciar i promocionar la compra, venda i mostra de productes agroalimentaris, artesania o serveis empresarials i comercials. En aquest sentit,  el recinte firal comptarà amb una mostra d’oficis artesans  durant tot el cap de setmana.

Les entitats espluguines, destacant-ne les de cultura popular, també tindran un paper rellevant en la 455a edició de la Fira de l’Espluga. Hi participaran activament en els actes i en el recinte firal. La proposta d’impuls de la Fira de Sant Vicenç vol consolidar l’esdeveniment com a porta d’entrada del turisme de proximitat amb diferents actes enfocats a tots els públics. 

El recinte firal de la 455a Fira de l’Espluga s’ubicarà als carrers cèntrics de la població i s’obrirà al públic els dies 25 i 26 de gener.  El programa de la Fira de l’Espluga també inclourà activitats prèvies a la mostra, en format de tallers i conferències que es realitzaran els dies 22, 23 i 24 de gener.