Parc d'exercici de Montblanc

S'instal·la un parc de cal·listènia a Montblanc, el primer de la Conca de Barberà

És una de les principals peticions del jovent de la vila va fer a l'enquesta realitzada per l'Oficina Jove de la Conca de Barberà per dur a terme el Pla Local de Joventut

Aquesta setmana s’ha inaugurat el nou parc de cal·listènia que es troba ubicat al barri del Sòl de l’Horta de Montblanc, concretament al carrer Daroca. La cal·listènia és un mètode d’entrenament físic en el qual s’utilitza només el pes del cos. La varietat més exitosa i demanada de cal·listènia és l’Street workout que s’acostuma a practicar en grup, en parcs com el que s’ha instal·lat a la vila ducal, aprofitant l’equipament degudament ubicat.

Aquest parc de cal·listènia és el  primer  que s’instal·la a la Conca de Barberà. Així, es potencia l’esport al carrer, les activitats saludables a la via pública i es fomenten dinàmiques i valors de col·lectivitat. La instal·lació d’aquest parc al Sòl de l’Horta  ha comportat una reorganització del mobiliari públic, per tal que aquest estigui més ben ordenat a tot l’entorn.

Així, la zona de pícnic s’ha situat més propera al parc infantil, mentre que aquest parc, ha estat repintat per millorar-ne l’aspecte i condicions. Així doncs, amb aquestes intervencions, l’Ajuntament pretén respondre una de les demandes dels joves de la vila i, a més, amb la ubicació al Sòl de l’Horta pretén dotar aquest barri de Montblanc de millors serveis i equipaments.