Sala del Casal d'Entitats de Montblanc

L'Ajuntament de Montblanc habilita nous espais municipals destinats a les entitats

Les noves sales es troben al Casal d'Entitats i al claustre de Sant Francesc

L’Ajuntament de Montblanc ha habilitat i arranjat diferents espais municipals, per tal que i associacions de la vila en puguin fer ús. Al Casal d’Entitats, per exemple, s’han alliberat dues sales, que fins ara ocupaven els sindicats, els quals actualment s’ubiquen al Concactiva.

A més, aquestes darreres setmanes s’ha pintat i arreglat les sales, amb la instal·lació de  nou mobiliari. Una d’aquestes sales es destinarà als càrrecs electes del consistori montblanquí per tal de poder-se reunir com a grups polítics i, també, per atendre a ciutadans.

La segona sala del Casal d’Entitats tindrà un ús polivalent per a diferents entitats. És una sala amb capacitat per a una dotzena de persones, que servirà per poder reunir les juntes o diferents comissions de les entitats.

Com es habitual, per reservar aquesta sala es farà enviant una instància a l’Ajuntament.

Sala al claustre de Sant Francesc

Per altra banda, també s’ha arranjat una sala ubicada al claustre de Sant Francesc que es cedirà en una de les entitats culturals de la Conca de Barberà.

Amb aquestes intervencions es podrà millorar l’atenció a les entitats de Montblanc, atès que en molts casos, hi havia manca d’espais per realitzar trobades i reunions  entre els diferents membres de l’entitat.