Regidors de Montblanc mirant l'APP

Nova App per a la ciutadania: L'Ajuntament de Montblanc posa en marxa eÀgora

A partir d’ara comerços, entitats i associacions podran utilitzar l’eina per promocionar les seves ofertes i activitats

L’Ajuntament de Montblanc posa en marxa eÀgora, un nou aplicatiu per a mòbils que permetrà millorar i incrementar la comunicació amb la ciutadania. L’eina, disponible per a mòbils android i apple, és sobretot una porta oberta perquè les entitats, associacions i comerços de la vila Ducal puguin comunicar-se directament amb els seus clients i associats.

Les millores que oferirà  eÀgora en comparació amb l’actual ebando són: d’una banda permetrà als comerços, botigues, entitats i associacions disposar d’un espai gratuït a l’aplicació de mòbil a partir del qual podran comunicar horaris, ofertes, rebaixes, promocions especials, actes i tota mena d’informacions per a promocionar-se entre la ciutadania.

L’eÀgora també disposarà d’un espai per a promocionar-hi esdeveniments culturals, esportius o socials a través d’una agenda pública. L’eina, en aquest cas, permetrà planificar millor els esdeveniments, evitar la coincidència d’actes i poder centralitzar tots els actes en un mateix espai.

L’aplicatiu serà també una eina que possibilitarà millorar la comunicació entre els montblanquins i l’Ajuntament, ja que els veïns podran reportar-hi incidències i fer-ne arribar fotografies i localitzacions. L’eÀgora també incorporarà l’actual informació de l’ebando com bé són informacions de la gestió municipal.

Per facilitar accessos a totes les entitats i comerços des de l’Ajuntament es convocarà una reunió a tots els agents implicats. La regidora de Comerç, Núria Besora, apunta que amb aquesta eina  «volem facilitar a botigues i comerciants la promoció dels seus productes, ofertes i serveis i a tota la ciutadania el coneixement del seu comerç de proximitat d’una manera fàcil i còmoda».

Per la seva banda, el regidor Santi Porta, indica que amb l’eÀgora «creem una administració molt més àgil i propera amb les persones. Des del mòbil serem presents per ajudar als ciutadans i continuar la feina impulsada per tenir una vila i unes pedanies més netes i cuidades». Actualment seguiran en actiu els dos aplicatius ebando i eÀgora, encara que en breu s’espera que s’uneixin en una única aplicació.