Actuació a la Nit 5.1

Arriba una nova edició de LA NIT 5.1 2021 a Barberà de la Conca

Música i monòlegs ompliran durant dues nits LA NIT 5.1 2021

Per sisè any consecutiu, durant el tercer cap de setmana de juliol, torna la festa d’estiu de La Conca 5.1 al pati exterior del Castell Templer de Barberà de la Conca.

La Nit 5.1 és un acte que reuneix grups de música, monòlegs i cultura durant dos vespres d'estiu envoltats d'una de les millors vistes de la Conca de Barberà.

La gran novetat d’aquesta edició és que seran  dues nits, ja que l’acte coincidirà amb la celebració de l’acte central dels 10 anys de l’associació.

La Nit 5.1 2021 començarà el dia 23 de juliol  i les entrades i els abonaments ja estan a la venda via online. 

El tret de sortida serà a les 19.00 h amb els concerts de Maria Jacobs, Ariox, Feliu Ventura, Magalí Sare i Ponent Roots. També comptarà amb els monòlegs de Charlie Pee, Modgi i Joel Díaz.

L’endemà, dissabte  24 de juliol, a partir de les 19.00 h segona jornada de LA NIT 5.1 2021 d’aquest any. Amb els concerts de Ven’nus, Maria Jaume, Anna Andreu, Ferran Palau i Dj Poppy. A més, es podrà veure en exclusiva una sessió de l’espectacle de monòlegs Oye Polo, amb Ana Polo i Oye Sherman.

L’aforament és limitat i es respectaran tots els protocols marcats per la normativa  Covid‐19 vigents en el moment de celebració de l’acte. 

L’entrada és necessària per a qualsevol persona major de  3 anys.

Més informació sobre la Nit 5.1 al web laconca51.cat.