Pla aeri de l'Espluga de Francolí

L'Ajuntament de l'Espluga de Francolí estrena nova pàgina web municipal

Té un disseny personalitzat adaptat a la nova marca corporativa i amb adaptacions per tots els dispositius

L'Ajuntament de l'Espluga de Francolí disposa d'una nova plataforma web que substitueix l'actual web, ja que havia quedat totalment desfasada i obsoleta. La nova web compta amb un disseny personalitzat, fet pels professionals de l'empresa Antaviana i està adaptada a totes les plataformes com ordinadors, tauletes i mòbils. A més, compta amb més informació, està més actualitzada i és més intuïtiva i funcional.

La informació al web està distribuïda amb diversos apartats. Es pot trobar informació oficial sobre l'Ajuntament i la corporació. També informació d'interès per la ciutadania com pot ser l'apartat serveis on es detallen alguns dels principals serveis que depenen de la gestió municipal.

Per altra banda, el web també compta amb informació de context i comercial. S'han inclòs el catàleg de comerços i empreses en format digital a la plataforma web. O bé, també amb informació de les fires i festes que tenen lloc a la població al llarg de l'any.

Per últim, també en destaca l'apartat actualitat on s'hi penjaran de forma periòdica els comunicats i notes de premsa emesos per l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí. A més, també es compta amb l'agenda d'actes de l'Espluga de Francolí que es gestiona a través de l'agenda de l'Espluga FM Ràdio.

Amb aquesta nova proposta de web municipal es pretén dotar a la ciutadania d'una eina més accessible i completa per tal de poder conèixer informació de l'Ajuntament i també de poder facilitar el contacte i la tramitació de diverses gestions amb el consistori. Disposar d'aquesta nova web permetrà també fer un millor exercici de  transparència, ja que és una eina que conté més informació.