Noves oficines a Santa Coloma

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà estrena noves oficines a Santa Coloma de Queralt

Aquest trasllat respon a la necessitat d'unificar en un sol espai tots els equipaments del municipi

A partir d'avui, el Consell Comarcal de la Conca de Barberà  estrena noves oficines de serveis a Santa Coloma de Queralt. En concret, s'ubiquen al mateix edifici on ja hi ha les instal·lacions de Baseactiva i que van entrar en funcionament a principis d'any.

Aquest trasllat respon a la necessitat d'unificar en un sol espai tots els equipaments  dels quals disposa el Consell Comarcal a Santa Coloma de Queralt. D'aquesta manera, les oficines de serveis i  Baseactiva  (una extensió de Concactiva a la Baixa Segarra), es trobaran al carrer Anselm Clavé, número 7.

Es tracta d'un espai d'un total de  400 m2. La meitat d'aquests metres els ocupa, actualment, BaseActiva, on hi ha el viver de cerveses, les aules de formació i les sales de coworking. Les oficines de serveis ocupen l'altra meitat de la superfície total, que es destinarà als serveis  a la ciutadania: joventut, serveis socials, habitatge, consum i nova ciutadania.

Aquest trasllat, que significa que l'oficina de serveis deixa l'espai del Castell, s'ha pogut fer amb el suport de l'Ajuntament de Santa Coloma de Queralt. Pel que fa a l'horari  d'atenció al públic és de dilluns a divendres de 9.00 h a 14.00 h.