Assistents a la visita d'obres d'avui a Solivella

L'escola Sagrat Cor de Solivella ultima les obres d'ampliació de dues aules

L'actuació ha permès la retirada del mòdul que es va instal·lar el 2007

El director general de Centres Públics, Jean-Marc Segarra, ha visitat aquest migdia les obres d'ampliació de l'Escola Sagrat Cor  de  Solivella. Ho ha fet acompanyat de l'alcalde de la població, Jaume Bergadà.

L'actuació és fruit d'un conveni col·laboració entre el Departament d'Educació i l'Ajuntament de Solivella. Per a l'execució de les obres d'ampliació de dues aules s'ha fet una aportació de  75.000 euros

El Departament i l'Ajuntament han cercat els diners a diferents administracions per arribar a la totalitat de més de  260.000 euros que costarà l'obra final. L'Ajuntament ha gestionat i està executant aquestes obres, que han començat el passat mes de maig. L'ampliació ha permès la retirada del mòdul  que es va instal·lar el 2007.

Durant la visita al centre, el director general de Centres Públics també ha fet una valoració positiva d'aquest curs 2020-2021. Ha volgut «agrair a tota la comunitat educativa, començant pels equips directius, famílies i sobretot pels  alumnes, perquè han contribuït a què les escoles estiguin obertes i siguin segures».

Jean Marc-Segarra també ha reivindicat el paper de l'escola rural. «És per això que he fet aquesta primera visita oficial a Solivella com a director general, hem de trobar un equilibri entre les grans ciutats i aquestes poblacions més petites», explicava.