Diversos carrers de l’Espluga de Francolí, en obres aquests dies

S’ha arranjat el carrer Abadia i la plaça del Novè Centenari i han començat les obres del carrer del costat de l’Hostal del Senglar

Aquesta setmana s’ha intensificat l’activitat d’obres al municipi de l’Espluga de Francolí, fent diversos treballs de millora en la via pública. Segons ha informat l’Ajuntament espluguí, s’han realitzat les tasques d’arranjament del rejuntament entre llambordes del carrer Abadia i de la plaça del Novè Centenari. El motiu per fer aquestes petites obres és que aquesta part del carrer es trobava força deteriorada.

Les obres han estat realitzades pel personal  procedent dels plans d’ocupació, tal com s’ha explicat des del consistori.

No han estat les úniques obres que s’han pogut veure aquests darrers dies als carrers de l’Espluga de Francolí, ja que aquesta mateixa setmana han començat les obres al carrer del costat de l’Hostal del Senglar, una zona molt malmesa per les arrels dels pins existents.

Imatge de les obres a la zona de l'Hostal del Senglar. | Ajuntament Espluga de Francolí.

Aquestes últimes obres esmentades, s’aprofitaran també per poder convertir la plaça Montserrat Canals en una via que tingui un sentit únic de circulació.

Altres obres que s'han fet recentment a l'Espluga de Francolí

En els darrers mesos s’han dut a terme altres obres en espais públics de l’Espluga de Francolí, com el nou camp de futbol de gespa, entre d’altres.

Altres obres que s’han fet: a principis de desembre del 2018 es van començar les tasques d’adequació de la parcel·la municipal ubicada entre el carrer Milmanda i el carrer Joan Amades, per crear aparcaments públics gratuïts per als veïns.

A finals de novembre es va reparar la barana que separa la vorera de la calçada a l’avinguda Catalunya,  que es trobava molt malmesa a causa dels diferents impactes que havia rebut darrerament.

A principis de novembre també va reparar-se la vorera que dóna accés a la Font Baixa que també estava força malmesa.