Molí del Pas de Montblanc

Les obres de construcció del pont del Molí del Pas de Montblanc, en marxa

Les obres del pont de la Font de Bolovi també es troben en fase d’execució, de la mateixa manera que el pont Vell i altres infraestructures malmeses durant els aiguats

Les obres de construcció i rehabilitació de les infraestructures danyades a causa dels aiguats de l’octubre del 2019 a Montblanc continuen avançant. D’una banda, el pont del Molí del Pas, on s’hi ha previst una inversió de 139.953,97 euros permetrà garantir la construcció d’un nou gual sobre el riu Francolí, així com també dels accessos corresponents.

En el cas del  Pont de la Font de Bolovi, amb una inversió superior als sis-cents mil euros, contempla la materialització de la infraestructura substituint l’actual instal·lació provisional que es va construir fa tot just ara fa un parell d’anys per a permetre la connexió entre cadascuna de les lleres del riu.

Així mateix, s’estan executant les obres de reconstrucció del Pont Vell i els seus entorns, la zona del camí del Cementiri municipal i la rotonda emplaçada a prop del Pont Vell, a més del camí entre el Pont Vell i el Molí del Pas, així com d’un tram del paviment del carrer Boters.

La previsió amb la qual treballen els tècnics municipals és garantir que la globalitat dels treballs puguin estar enllestits durant el decurs del 2023.