Cementiri de Sarral

Sarral inicia les obres de millora del cementiri municipal

Actualment s'està duent a terme la reparació i pintura dels nínxols

L'Ajuntament de Sarral està enllestint aquests dies la millora de tot el recinte de  serveis funeraris, un dels compromisos del govern municipal per aquesta legislatura. A inicis d'any ja es va inaugurar l'edifici de la sala de vetlles, una obra molt esperada, i ara s'està reparant tota la zona de nínxols. Una de les zones de nínxols es trobava en mal estat, especialment en el cas de les teulades.

L'actuació consisteix a assegurar-ne tota l'estructura. També s'ha aprofitat per pintar de nou el parc de nínxols sencer per part de la brigada de personal del pla de personal del Consell Comarcal de la Conca de Barberà. El projecte consta de quatre fases,  i ara s'està portant a terme la primera tot actuant en els nínxols més vells.

L'alcaldessa,  Victòria Cañís, explica que «el cementiri i tota l'àrea de serveis funeraris necessitava millores. És un servei bàsic pels ciutadans i és de titularitat municipal, però a més és un lloc per a retrobar-nos amb la memòria dels familiars i veïns que ja no hi són. Per això, considerem que sempre cal que estigui en condicions de màxima dignitat».

El cost de l'obra ha estat assumit íntegrament pel pressupost municipal. Concretament, s'hi han invertit  39.000 euros, dels quals 34.000 provenen d'un ajut de la Diputació de Tarragona.