escola-les-muralles-montblanc

L’Ajuntament de Montblanc realitza obres de millora als centres educatius

S'aprofita la parada estival per a condicionar els centres pel nou curs 2019-2020

Durant aquest estiu, l'Ajuntament de Montblanc aprofita les vacances escolars per realitzar diferents intervencions en els centres educatius de la població. La voluntat és que les obres finalitzin a principis de setembre per tal que, una vegada s'iniciï el curs escolar 2019-2020 les instal·lacions es trobin en bones condicions. 

Així doncs, el passat mes de juliol es van emprendre diferents intervencions a  l'Escola de Música, a l'escola Les Muralles i a la Llar d'infants Els Merlets. Tant el regidor de serveis municipals, Santi Porta, com la regidora d'ensenyament, Carme Pallàs, destaquen la importància d'aquestes reformes «per tal de poder iniciar el nou curs amb unes instal·lacions més adequades i preparades per poder desenvolupar de manera òptima la tasca educativa».

A l’Escola Municipal de Música Josep Porter i Rovira s'està enrajolant tota la primera planta i també s'està pintant la primera i segona planta, les quals requerien d'una intervenció substancial. A la llar d'infants Els Merlets, d’altra banda, s'està realitzant un canvi de paviments per a una millor adequació dels espais. Finalment, a l'escola Les Muralles s'està fent una important pavimentació a la zona d'accés a l'edifici.

Fins ara es trobava sense pavimentar i la seva adequació era imprescindible per evitar els desnivells i el mal estat, especialment, després dels dies de pluja. A més, el centre educatiu és també la seu electoral de Montblanc, i per tant també calia tenir l’accés a punt més enllà dels usos estrictament escolars. Així doncs, amb aquestes tres intervencions se segueix apostant per a una bona adequació d'aquests centres educatius per tal que es trobin en unes condicions òptimes per al nou curs  que començarà el proper mes de setembre.