prenafeta

S'inicien les obres que han de millorar el subministrament elèctric de Prenafeta

Amb aquesta millora, el nucli es podrà alimentar per dues vies elèctriques i s'acabaran els talls d'electricitat que fins ara eren tan freqüents

L'Ajuntament de Montblanc fa mesos que treballa per solucionar els talls d'electricitat a Prenafeta. En l'actualitat, la pedania s’alimenta per una única línia aèria elèctrica, fet que implica que qualsevol avaria en aquesta línia representi un tall en el subministrament, fet que ocorre de forma habitual. 

La solució arriba a partir de la instal·lació d'una nova línia elèctrica que suposarà la unió de la línia existent amb una altra línia, es crearà un anell que permetrà alimentar el nucli per 2 vies. En cas d’avaria en una línia es pot reposar el servei ràpidament i de forma segura alimentant per l’altra línia.

Les obres de la línia elèctrica es van iniciar ahir 3 de desembre per l'extrem del Mas de la Sabatera i es preveu una durada de 3 mesos. L'obra d'inici de la línia elèctrica passa pel Mas de la Sabatera a la carretera d'accés a Prenafeta, que amb la línia aèria 25kV Montblanc2 a CT XV650, la qual connecta amb el centre de transformació existent al voltant de l'àrea de servei de l'autopista de Montblanc.