La planta d'Europastry a Sarral

Oferta de feina: Una empresa de la Conca de Barberà busca 35 treballadors

Es vol ocupar dues de les posicions en la cadena de producció

L'empresa Europastry busca persones que vulguin formar part d'una companyia líder en el sector de l'alimentació. En concret, es busquen treballadors per a la planta de producció ubicada a la localitat de Sarral, a la Conca de Barberà.

La companyia busca ocupar 35 llocs de treball per ocupar les posicions de maquinistes de producció i operaris de producció. Concretament, ens busquen 15 i 20 empleats, respectivament.

Per poder participar en el procés de selecció d'aquesta oferta de feina s'ha d'enviar el currículum al correu electrònic recruitment.spain@europastry.com. L'assumpte que ha de posar en aquest correu és 'Sarral'.

Els perfils que es busquen per a ser operari de producció han de tenir, preferentment, un CFGS en electricitat i electrònica i comptar amb una experiència de tres anys en fàbriques, preferentment d'alimentació.

D'altra banda, els maquinistes es valorarà l'experiència de tres anys com a maquinista amb la titulació d'EGB i ESO; d'un any en tenir la titulació d'FPI, CFGM, CFGS o batxillerat, i tenir coneixements d'informàtica a nivell d'usuari.

Tot això per formar part d'una empresa dinàmica, innovadora i amb un equip humà amb moltes ganes de menjar-se el món i marcar tendència dins del món de la brioixeria i el pa.