L'Espluga es prepara per la nit de les Ovelles Esgarriades

Uns 370 espluguins es reuniran aquest dissabte al pavelló del Casal

L'Espluga de Francolí escalfa motors per acollir una nova edició de la Festa de les Ovelles Esgarriades. És una de les nits més esperades de l'any en aquest municipi de la Conca de Barberà i mostra d'això és la gran afluència de públic que tindrà un any més. La festa, ja consolidada, serveix per reunir a totes les colles de joves de la localitat visquin al municipi, o no.

Aquest dissabte 24 de novembre, uns 350 persones participaran en el sopar i en l'acte de l'elecció del nou pastor o pastora pel 2019. Una celebració al Pavelló del Casal que comptarà amb moltíssims ingredients, com la tematització de l'espai, espectacles i actuacions musicals.

 

Lorena Puentes, organitzadora del ramat

Durant la nit de les Ovelles Esgarriades, que acostuma a comptar amb decoració temàtica que es guarda en secret fins al dia de la celebració, també es dóna a conèixer el pastor encarregat de reunir el ramat espluguí l'any següent i assegurar, d'aquesta manera, que la tradició continua.

Enguany, l'Espluga celebrarà ja la 24a nit de les Ovelles Esgarriades, aquest 2018 sota l'organització del ramat de la pastora Lorena Puentes.  Aquesta trobada és el sopar anual que congrega els joves espluguins agrupats en colles i col·lectius amb l'objectiu de retrobar-se encara que visquin, estudiïn o treballin fora vila.

 

Sopar de quilòmetre 0 de l'Art Restaurant de l'Espluga de Francolí

El pavelló, decorat per l'ocasió seguint una temàtica concreta, obrirà les seves portes ben d'hora a les 19.00 hores. A les 21.00 h començarà el sopar i també un seguit d'espectacles que amenitzaran la nit. Enguany, el sopar serà de cuina de quilòmetre 0 provinent de l’Art Restaurant de l’Espluga.  Després de l'àpat, arribarà un dels moments més esperats, l'elecció del pastor o pastora del 2019. La festa continuarà amb Mediterrània Band, la Dj Alba Roso. El sopar té un preu de 32