Sortida de la cursa

Més de 200 persones participen en la Sant Silvestre ViP de muntanya

Aquest passat diumenge, els corredors van fer un recorregut de 14 quilòmetres i 650 metres de desnivell positiu

Sortida de la Sant Silvestra ViP 2019. | Cedida

Aquest passat diumenge 29 de desembre es va dur a terme la segona edició de la cursa Sant Silvestre ViP de muntanya, amb sortida i arribada al Monestir de Poblet.Un total de 238 persones van participar recorrent els paratges més emblemàtics de l’entorn natural de la zona.

La cursa va començar a les 9.30 hores, en un matí que es presentava fresc de temperatura, però que no va impedir la celebració de la fita.

Organitzada per e4dreams, amb el suport de l’ajuntament de ViP (Vimbodí i Poblet) la col·laboració del monestir de Poblet, del PNIN de Poblet i de l’ajut de 34 voluntaris que van aconseguir que els arribats a la meta gaudissin d'un fantàstic matí d’esport de muntanya, de natura en un marc incomparable i d’un bon ambient.

Dos corredors.
Dos corredors durant la cursa. | Cedida

Cadascú feia la prova en la modalitat que desitjava: ja sigui corrent, corrent i caminant, caminant o fent marxa nòrdica.

Molt bon nivell, tot i ser una prova no competitiva

Tot i no ser una prova competitiva molts corredors van mostrar un gran estat de forma física, ja que per fer els 14 km i 650 metres de desnivell positiu, 92 participants van trigar menys de dues hores.

El més ràpid va ser Jordi Vidal Garcia de Riudoms que només va necessitar 1 hora, 13 minuts i 57 segons  per completar tot el recorregut i només 5 segons després va arribar Pere Miró Segovia, de l’Espluga de Francolí.

En dones, el millor registre el va fer Alba Canet Miquel amb 1 hora, 34 minuts i 12 segons  seguida de Susan Giménez Herrera de Vimbodí i Poblet amb 1 hora, 38 minuts i 41 segons.