fem-poble-sarral

Fem Poble optarà per primer cop a l’alcaldia de Montbrió, Sarral i Vallverd

La presentació d’aquesta nova candidatura va tenir lloc, aquest passat diumenge, al passeig del VIII Centenari de Sarral, on s’hi van aplegar unes 250 persones

Sarral comptarà en aquestes eleccions municipals del 26 de maig amb una nova candidatura que optarà a l’alcaldia. Fem Poble té una llista formada per gent jove amb ganes d’un canvi de rumb polític, un compromís amb el poble i està encapçalada, per primera vegada en aquest municipi, per una dona, Victoria Cañís.

La presentació d’aquesta nova candidatura ha tingut lloc aquest diumenge al passeig del VIII Centenari de Sarral, on s’hi han aplegat unes 250 persones, i ha comptat amb la participació del diputat per ERC al Parlament, Ferran Civit; el president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Francesc Benet; diverses autoritats de la comarca; i amb tots els membres de la llista Fem Poble. 

Un partit feminista, republicà i sobiranista

Fem Poble es defineix com un partit feminista, republicà, favorable al dret a l’autodeterminació dels pobles i respectuós en els drets individuals i col·lectius de la societat en tots els seus àmbits. El seu segell particular és el treball en equip, la transversalitat, el compromís en el projecte i la transparència en la gestió. També aposten pel debat i la participació ciutadana com a eina per copsar les necessitats i inquietuds de la població.

Tal com explica la Victòria Cañís en la presentació del partit, «l’opinió ciutadana és el més important per al nostre grup, per això apostem per una participació en continu moviment, és a dir, que no sigui una acció concreta en un moment puntual, volem fer una política efectiva des de baix amb i per al poble».

fem-poble-sarral
La presentació d’aquesta nova candidatura va aplegar unes 250 persones | Cedida

 

Actualment, els membres que formen part d’aquesta candidatura i diversos col·laboradors treballen en l’elaboració del programa electoral enfocat a què Sarral i les pedanies siguin pobles dinàmics, alegres i a l’alçada de les noves necessitats. I tal com va apuntar el número 4 de la llista, Eduard Saltó, també aposten per «potenciar tot el que tenim a les viles, amb un fort accent a les nostres arrels agrícoles, sense deixar de pensar amb el medi ambient i treballant per la integració dels nouvinguts». 

Per tal de desenvolupar aquest projecte de la millor manera, els membres de la llista fa mesos que treballen i s’estan formant en diversos àmbits També han parlat amb diverses persones, col·laboradors, entitats, per tal de captar les necessitats i inquietuds. Els membres que formen la llista del partit són Victòria Cañís, Ricard Miquel, Clara Serra, Eduard Saltó, Mercè Sánchez, Gerard Aluja, Mariona Sabidó, Jordi Costa, José Gómez, Albert Marimon i Eloi Serra.