Presentació del llibre al monestir de Poblet

Poblet cancel·la el Festival de Música Antiga i el Festival Internacional Orgues per segon any

L'abat del monestir confia que la situació sigui "més favorable" l'any vinent per recuperar els certàmens

El Monestir de Poblet no acollirà el Festival de Música Antiga  i el Festival Internacional Orgues per segon any consecutiu. Els organitzadors han decidit no celebrar els esdeveniments culturals davant la incertesa sobre l'evolució de la  pandèmia, per les característiques particulars dels espais així com per la situació econòmica derivada de la davallada de les visites turístiques al recinte.

L'abat del monestir, Octavi Vilà, ha afirmat que treballen per recuperar l'activitat després del confinament i, diu, que confia que l'any vinent la situació sigui més favorable per reprendre els festivals, que aplegaven més de quatre mil persones cada any.

En un comunicat, han explicat que contactaran amb els  patrocinadors dels festivals en els pròxims mesos, i que buscaran nous mecenes que ajudin a recuperar tant la programació musical com l'activitat cultural al recinte. Actualment, el monestir es pot visitar cada dia de la setmana, en horari de matí i tarda i, també està obert a visites de grups escolars. En les darreres setmanes, s'ha produït un  lleuger, però progressiu  augment de visitants, segons han indicat des del monestir.