Persones al plenari del Consell Comarcal de la Conca de Barberà

Tots els guardonats: Es lliuren els Premis d'Honor de la Conca de Barberà

L'acte es va celebrar a la sala noble del palau Alenyà

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha fet entrega, aquesta setmana, dels  premis d'honor  de la Conca de Barberà. Aquesta setena edició té per objecte reconèixer aquelles actuacions meritòries portades a terme al si de la comarca per entitats, empreses o persones.

Els Premis d'Honor es componen de tres categories diferents. Per una banda, els Diplomes de Reconeixement Comarcal, adreçats a reconèixer empreses, entitats i persones en l'àmbit individual; les Mencions de Serveis Distingits, per reconèixer les entitats públiques, els funcionaris o el personal de l'administració; i per últim, de caràcter extraordinari, les Distincions d'Honor, per guardonar actuacions molt meritòries i extraordinàries de caràcter comarcal o supracomarcal.

En aquesta ocasió la Comissió de Valoració dels Premis d'Honor va proposar i el Ple del Consell Comarcal acaba d'aprovar per unanimitat, a proposta dels seus respectius ajuntaments, la concessió del Diploma de Reconeixement Comarcal, regulat pels articles 10 i 11 del Reglament d'Honors i Distincions, al senyor  Josep Maillo i Estruch. Músic i artesà de l'Espluga de Francolí, per la tasca desinteressada al capdavant de la Coral Aprodisca i per la seva implicació personal i desinteressada en l'àmbit musical, teatral i d'arts plàstiques de l'Espluga de Francolí i, per extensió, de la Conca de Barberà.

També a la Coral Aprodisca, de l'Espluga de Francolí, amb motiu de la celebració del seu desè aniversari. Felicitant-los per l'esforç realitzat i el camí recorregut en aquesta dècada de funcionament i desitjant-los-hi una llarga i pròspera trajectòria.

Per últim, al senyor Pere Balsells Jofre, empresari i mecenes, descendent de Santa Coloma de Queralt, per la recuperació de la capelleta de Sant Magí de Santa Coloma de Queralt i pel dilatat i generós mecenatge portat a terme des de fa dècades envers les iniciatives. L'acte va ser molt emotiu amb una sala noble del Palau Alenyà plena de gom a gom.