Imatge de l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí

L'Espluga de Francolí comença les votacions dels pressupostos participatius

Aquest any, l'aportació és de 24.000 euros

A partir d'aquest dilluns 22 de novembre i fins al dilluns 29 de novembre es podran fer les  votacions als Pressupostos Participatius  2021 de l'Espluga de Francolí

Podran votar les tres propostes validades tots els espluguins i espluguines majors de 16 anys empadronats al municipi, mitjançant una butlleta. La votació es podrà realitzar de forma presencial. Es podrà emetre un únic vot per persona, prèvia presentació del document nacional d'identitat.

Les votacions es podran fer a l'urna que hi haurà a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania o a l'Oficina de Turisme. S'haurà de triar entre 3 propostes. En concret, la barana al camí d'accés a l'ermita de la Santíssima Trinitat, la seguretat viària i rètols als carrers i posar miralls convexes a diverses cantonades oposades de la població per millorar la circulació dels vehicles.

En aquesta edició dels pressupostos participatius s'han presentat un total de 15 propostes. El 2019, el procés es va iniciar, però després de la riuada es va decidir aportar els diners a l'ADF. L'any 2020, la partida destinada als Pressupostos Participatius es va utilitzar per als ajuts als comerços tenint en compte la pandèmia de la Covid-19.

Les propostes presentades que no han sortit a  votació  aquest 2021 es van descartar per part de la Comissió tècnica dels pressupostos participatius perquè algunes no entraven dins el capítol d'inversions, altres l'actuació proposada no es realitzava en béns municipals o perquè d'altres superaven la dotació econòmica destinada per aquest any, que és de 24.000 euros.