Plaça Major de Santa Coloma de Queralt el 8 de març de 2020

Santa Coloma de Queralt celebrarà la 1a Mostra de Comerç i Entitats

La iniciativa tindrà lloc el cap de setmana del 29 i 30 de maig

El cap de setmana del 29 i 30 de maig Santa Coloma de Queralt celebrarà la primera edició de la Mostra de Comerç. L’esdeveniment, que es desenvoluparà a la plaça Major, permetrà als comerços, artesans i entitats exposar i vendre tot allò que creguin necessari. El dissabte serà el torn del comerç i l’artesania, mentre que el diumenge estarà destinat a les entitats colomines.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament colomí vol oferir a les  entitats  en un espai de portes obertes, en aquest cas agrupades totes a la plaça Major, on es podran realitzar tallers, explicar en què consisteix la seva entitat i d’aquesta manera donar-se a conèixer i que els veïns del municipi s'adhereixin i comencin a formar-ne part.

El regidor d'Entitats i Comerç, Josep Maria Farré, explica que juntament amb el cultural, el comercial ha estat un dels col·lectius que més sotragada han patit amb la situació actual i «també volem donar suport a les entitats, que son importantíssimes per al teixit social de qualsevol poble». «Santa Coloma té prop de 40 entitats  i això no tan sols ho volem mantenir sinó que també aspirem a ampliar-ho», exposa.

Des de l’Ajuntament s’està treballant en permetre que totes les activitats es puguin desenvolupar de manera segura, seguint tots els protocols i normes sanitàries per frenar els contagis de coronavirus.